Voor HSAO afgestudeerden
Maak een kickstart in je loopbaan als Jeugdprofessional of Gedragswetenschapper. Samen kunnen wij hiervoor gaan!

Hoe gaan we dit doen?
Je komt in dienst bij Springplank en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Om jouw start zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een optimale begeleiding. Je krijgt werkbegeleiding van onze ervaren gedragsdeskundigen en werkbegeleiders en je volgt intervisie en moreel beraad met andere Springcollega’s. Op deze manier sta je er niet alleen voor, haal je al de nodige SKJ-reflectiepunten, en zorgen we samen voor een goede landing in het mooie, maar soms ook complexe werkveld.

Ook hebben we een programma ontwikkeld vanuit het Spring Leerhuis. Dit programma ga je in je eerste jaar naast je praktijkervaring volgen. Het programma bestaat uit de drie basistrainingen: beroepsethiek, oplossingsgericht werken en systeemgericht werken. Tevens volg je verschillende themabijeenkomsten die jouw ontwikkeling ondersteunen. Op deze manier kun jij jezelf ontwikkelen én natuurlijk ook je scholingspunten voor je SKJ-registratie binnenhalen. De trainingen volg je met mede Springplankers en andere Springcollega’s. Op deze manier kun je elkaar inspireren en van elkaar leren.

Na jouw eerste jaar als Springplanker heb jij een volle rugzak met ervaring. Wat ga je met deze rugzak doen? Blijf je bij de opdrachtgever, of ben je benieuwd naar andere werkplekken binnen de jeugdsector en wil je gedetacheerd worden naar een nieuwe opdracht? De keuze is aan jou!

Meer weten over Springplank?
Wil je meer weten over Springplank? Neem contact op.

Menu Close Toon menu Search Close Toon zoeken Naar de top