Voor HSAO afgestudeerden
Maak een kickstart in je loopbaan als Jeugdprofessional of Gedragswetenschapper. Samen kunnen wij hiervoor gaan!

Hoe gaan we dit doen?
Je komt in dienst bij Spring Samen en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Om jouw start zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een optimale begeleiding. Je krijgt werkbegeleiding van onze ervaren gedragsdeskundigen en werkbegeleiders en je volgt intervisie en moreel beraad met Spring Samen collega’s. Op deze manier sta je er niet alleen voor, haal je al de nodige SKJ-reflectiepunten, en zorgen we samen voor een goede landing in het mooie werkveld waar veel uitdagingen liggen.

Ook hebben we een programma ontwikkeld vanuit het Spring Leerhuis. Dit programma ga je in je eerste jaar naast je praktijkervaring volgen. Het programma bestaat uit de training beroepsethiek, verschillende thema bijeenkomsten die jouw ontwikkeling ondersteunen, intervisies en coachmomenten die jouw ontwikkeling ondersteunen. Op deze manier kun jij jezelf ontwikkelen én natuurlijk ook al scholingspunten voor je SKJ-registratie binnenhalen. De trainingen volg je met Spring Samen collega’s en andere jeugdprofessionals uit de sector. Op deze manier kun je elkaar inspireren en van elkaar leren.

Na jouw eerste jaar binnen Spring Samen heb jij een volle rugzak met ervaring, vakkennis en werknemerskills. Wat ga je met deze rugzak doen? Blijf je bij de opdrachtgever, of ben je benieuwd naar andere werkplekken binnen de jeugdsector en wil je gedetacheerd worden naar een nieuwe opdracht? De keuze is aan jou!

Meer weten
Wil je meer weten over Spring Samen? Neem contact op.

Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken