Zij-instromers
Een carrièreswitch maken naar de Jeugdzorg, bij Spring Samen is het mogelijk! Samen gaan wij ervoor zorgen dat je jouw SKJ-registratie kunt behalen en de nodige ervaring opdoet in het werkveld.

Hoe gaan we dit doen?
Je komt in dienst bij Spring Samen en gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Om jouw start zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, zorgen wij voor een optimale begeleiding. Je krijgt werkbegeleiding van onze ervaren gedragsdeskundigen en werkbegeleiders en je volgt intervisie en moreel beraad met Spring Samen collega’s. Op deze manier sta je er niet alleen voor, doe je de nodige input op voor je EVC-traject en zorgen we samen voor een goede landing in het mooie werkveld waar veel uitdagingen liggen.

Ook hebben we, een door Spring Leerhuis, ontwikkeld trainingsprogramma voor je.  Dit programma zul je in je eerste jaar naast je praktijkervaring volgen. Het programma bestaat uit de drie basistrainingen: beroepsethiek, oplossingsgericht werken en systeemgericht werken. Hiernaast is er ruimte voor het volgen van facultatieve trainingen.

De trainingen volg je met Spring Samen collega’s en andere collega jeugdprofessionals. Op deze manier kun je elkaar inspireren en van elkaar leren.

Wanneer het eerste programma vanuit het Leerhuis afgerond is, kan het EVC-traject beginnen zodat jij SKJ-geregistreerd kunt worden.

Meer informatie 
Wil je meer weten over Spring Samen? Neem contact op.

Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken