Management trainee

SPRING zoekt een management Trainee

28-36 uur per week voor de duur van een tot twee jaar.

We willen ons management uit gaan breiden en we zijn daarom op zoek naar een bevlogen en enthousiaste management Trainee.

Spring is een groeiende organisatie die in steeds meer regio’s haar werkzaamheden verricht of wil verrichten. We kenmerken ons als organisatie van ontwikkelen en mogelijkheden en willen daarom graag deze uitbreiding realiseren met een intern traineeship waarin je binnen twee jaar de stappen maakt om in het management van Spring te kunnen werken.

Spring is onderdeel van het Netwerk Maatschappelijke Ondersteuning (NMO) en werkt daarin samen met MEE en onze partners aan brede maatschappelijke vraagstukken in onze samenleving.

Als management trainee ben je voor ons het aankomend talent die leiding gaat geven aan onderdelen van de organisatie Spring Jeugdprofessionals en Spring Jeugdhulp. Samen werken we stapsgewijs toe naar de functie van manager Spring.

We doen dit met een gedegen opzet, mogelijkheden tot scholing en ondersteuning en vele uitdagende programma’s en onderdelen van Spring waarin je je vaardigheden en kennis kunt uitbouwen en ontwikkelen.

Samen met het management Spring geef je de komende jaren vorm aan de groei van de organisatie, benut je kansen waar die zich voordoen en creëer je mogelijkheden waar die nodig zijn. Dit doe je op alle aandachtsgebieden van de organisatie, zoals werving en selectie, leren en ontwikkelen, dienstverlening en contractmanagement.

Wie zoeken wij

We zoeken een zelfsturende, proactieve en besluitvaardige persoon met overtuigingskracht, inlevingsvermogen en onderhandelingskwaliteiten. Je kunt goed reflecteren en durft je kwetsbaar op te stellen. Je bent creatief en denkt het liefst buiten gebaande paden om je doel te bereiken. Je bent een rasoptimist, vasthoudend als het gaat over het bereiken van het doel en flexibel, service- en klantgericht als het gaat om de inhoud. Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je bent een serieuze gesprekspartner voor stakeholders op verschillende niveaus. Je hebt een ‘hands on mentaliteit’ en je kunt ideeën en plannen omzetten in concrete processen en resultaten.

Functie-eisen zijn:

  • HBO + denk- en werkniveau;
  • Kennis en ervaring in het sociaal domein, bij voorkeur de Jeugdzorg, minimaal drie jaar;
  • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Aantoonbare ervaring in het opzetten van nieuwe dienstverlening/organisaties;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Projectmatig kunnen werken;
  • Snel kunnen schakelen tussen en verbinden van verschillende vraagstukken, niveaus en contexten;
  • Leergierig en vol ambitie.

Vergoeding

Het traineeship wordt uitbetaald in schaal 11 van de CAO Jeugdzorg.

Reactie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maurice van den Nieuwenhuijzen: 06-42025441 of via de mail : m.van.den.nieuwenhuijzen@springjeugd.nl

Ben je geïnteresseerd in dit traineeship en herken je jezelf in het profiel, mail dan je CV en motivatiebrief naar werken@springjeugd.nl tot 6 oktober.

De eerste gesprekken zijn gepland op vrijdag 14 oktober a.s.

Menu Close Toon menu Search Close Toon zoeken Naar de top