Programmacoördinator Kind in Scheiding Zeeland

Programmacoördinator Kind in Scheiding Zeeland 

regio Zeeland, 24 tot 32 uur per week

Samen sterk voor kinderen van (aankomend) gescheiden ouders. Dat is de missie van Kind in Scheiding Zeeland (KisZ). KisZ is er voor ouders, kinderen en professionals die op zoek zijn naar ondersteuning, informatie of advies om het scheidingsproces voor kinderen zo goed mogelijk vorm te geven en te laten verlopen.

Voor ons bevlogen team van scheidingsexperts in Zeeland, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Ben jij een gedreven, creatieve aanpakker die de belangen van kinderen bij scheidingen vooropstelt? Wil jij een cruciale rol spelen in het bereiken van zoveel mogelijk gezinnen tijdens één van de meest uitdagende fases van hun leven? Dan is deze vacature van Programmacoördinator jou op het lijf geschreven!

Als Programmacoördinator ben jij dé bruggenbouwer tussen beleid en praktijk in het domein van scheidingen en kinderwelzijn. Jouw doel? De bekendheid van KisZ vergroten, zodat onze scheidingsexperts er kunnen zijn voor de ouders en kinderen die behoefte hebben aan advies in deze bewogen periode van hun leven. Om ze zo goed mogelijk toe te leiden naar een nieuw begin.

Jouw takenpakket is divers en uitdagend. Je bent aanjager, verbinder en netwerker. Je bent een creatief bedenker van mogelijkheden om de ondersteuning van KisZ verdere bekendheid te geven. Je bedenkt en ontwikkelt programma’s en concepten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gezinnen waarvan ouders (mogelijk) gaan scheiden. Er worden marketingvaardigheden van je gevraagd, want nog lang niet iedereen is bekend met onze organisatie en wat wij kunnen betekenen in geval van een scheiding. Daarnaast sta je garant voor acceptatie van en draagvlak voor het bespreken van het thema scheiden. Je zorgt ervoor dat alle benodigde middelen en instrumenten beschikbaar zijn om de doelen te halen. Je fungeert als adviseur en informatiebron voor collega’s en management. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en ideeën en brengt zaken samen om tot concrete uitvoering te komen.

Maar daar stopt het niet. Als netwerker pur sang bouw je en onderhoud je waardevolle contacten, zowel intern als extern, om de belangen van kinderen bij scheidingen te behartigen. Je neemt deel aan relevante bijeenkomsten en projecten, waarbij je onze organisatie vertegenwoordigt met passie en toewijding.


Wat ga je doen?

 • Je zorgt ervoor dat het programma Scheiden aansluit bij de behoeften en wensen van de klanten.
 • Je realiseert programma’s (wellicht ook breder dan enkel scheiden) zodat vooraf gestelde doelstellingen worden behaald.
 • Je geeft adviezen en verstrekt informatie, zodat het management en medewerkers juist zijn geïnformeerd en geadviseerd en vragen adequaat zijn afgehandeld.
 • Je bouwt en onderhoudt een relevant netwerk van in- en externe contacten ten behoeve van de beleidsvorming.
 • Je onderhoudt en breidt KisZ uit op social media. En je representeert KisZ voor (grote) groepen, in de pers, in gemeenten etc.


Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en beschikt over een relevante opleiding.
 • Je hebt affiniteit met het domein Scheiden.
 • Je hebt relevante werkervaring in (online) marketing.
 • Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden (een heldere en positieve schrijfstijl)
 • Je hebt ervaring met het toepassen van diverse wervingsmethoden (zoals voor trainingen/scholingen/inspiratiesessies).
 • Je bent een creatieve, oplossings- en resultaatgerichte denker.
 • Je kunt planmatig en projectmatig werken.
 • Je bent woonachtig en/of reeds werkzaam in ons werkgebied Zeeland.


Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week, waarbij je een voortrekkersrol inneemt om KISZ intern en extern te profileren. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. Je wordt ingeschaald in schaal 10. Het bruto salaris bedraagt max. € 5.036,05 bij een fulltime dienstverband. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden.

Ben jij klaar om een positieve impact te maken op het leven van kinderen tijdens een van de meest uitdagende periodes die zij kunnen doormaken? Solliciteer nu en laat zien dat jij de gedreven, creatieve aanpakker bent die wij zoeken!


Wil je meer weten?

Kind in scheiding Zeeland is onderdeel van Spring Jeugdprofessionals. Meer informatie over KisZ vind je op www.kindinscheidingzeeland.nl.
Meer informatie over SPRING lees je op www.springjeugd.nl.

Voor vragen over de functie neem je contact op met Renate Tempelman via r.tempelman@springjeugd.nl /06 25778081.


Ben je overtuigd?

Stuur ons je motivatiebrief en CV (inclusief SKJ-registratienummer, indien aanwezig) o.v.v. SP-04 vacature Programmacoördinator uiterlijk 27 juni a.s. naar werken@springjeugd.nl.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 juli a.s.

Naast de selectiegesprekken kunnen er referenties worden opgevraagd.


Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

 

 

 

Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken